D  O  B  R  O    N  A  M    D  O  Š  L  I !Bulevar maršala Tolbuhina 8 (bivša Goce Delčeva) , 

11070 Novi Beograd 

Tel +381 11 220 30 29, 

+381 11 220 30 26, 

+381 11 220 30 25

fax: +381 11 220 30 20

email: infofps@megatrend.edu.rs 

OSNOVNE AKADEMSKE POSLOVNE STUDIJE - DLS
OSNOVNE STRUKOVNE POSLOVNE STUDIJE - DLS

MASTER AKADEMSKE POSLOVNE STUDIJE - DLS
DOKTORSKE AKADEMSKE POSLOVNE STUDIJE - DLS ( U PRIPREMI )
RASPORED ELEKTRONSKIH KONSULTACIJA SA STUDENTIMA


Poštovane studentkinje i studenti,

Želim, pre svega, da vam zahvalim što ste posetili stranice sajta Univerziteta Megatrend i Fakulteta za poslovne studije u Beogradu. Verujem da ćete i vi koji još niste naši student prepoznati vrednosti našeg obrazovnog programa i postati član našeg akademskog tima.

Više od četvrt veka Univerzitet nastoji da pruži pravo obrazovanje. Fakultet za poslovne studije je upisao prvu generaciju studenata školske 1998/99. godine. Studijski programi su dobro promišljeni, usaglašeni sa evropskim obrazovnim sadržajima i s pažnjom odabrani, kako biste njihovim ovladavanjem stvorili osnovu za vaš svestran razvoj zasnovan na permanentnom učenju.

Fakultet za poslovne studije omogućava da ovladate znanjem, razvijete veštine i poslovne sposobnosti na svim nivoima visokog obrazovanja – osnovne akademske studije ekonomskih nauka, diplomske master akademske studije i doktorske studije.

Svi naši programi su akreditovani – što potvrđuje aktuelnost znanja i kvalitet. Koliki značaj pridajemo kvalitetu rada, vidi se i iz činjenice da smo sertifikovani od strane američke agencije AQA, a posedujemo i sertifikat standarda ISO 9001.

Fakultet s ponosom ističe činjenicu da je tržište rada prihvatilo i vrednovalo obrazovne profile koje nudimo; svi naši diplomirani studenti a njih je više od četiri hiljade – rade.  Mnogi studenti nastavljaju obrazovanje na eminentnim svetskim univerzitetima. Neki od njih tamo započinju uspešnu poslovnu i akademsku karijeru,  u različitim preduzećima.

Svi članovi kolektiva Fakulteta za poslovne studije su tu da bi vam pomogli da svoje mladalačke dane provedete u ozbiljnom radu i prijatnoj atmosferi, jer godine studiranja su sigurno one koje se večno pamte.

Hvala vam što ste nam se pridružili, i što ćete preporučiti naš fakultet svojim prijateljima i poznanicima.

Dobro nam došli!
Dekan FPS