Forum vesti

Važno obavestenje od doc.dr Snežana Beric

Važno obavestenje od doc.dr Snežana Beric

napisao/la Snežana Berić -
Broj odgovora: 0
Poštovane kolege,
Upis ocena za martovski i aprilski rok će se obaviti u vreme mojih konsultacija 19.maja '20. od 16-18h, kab.72.
Za majski ispitni rok, datum je 19. maj takodje u vreme konsultacija, isto vreme.
Junski ispitni rok biće naknadno objavljen-pratite zvanični obavestenje na sajtu.

Molim kolege IV g.Predmet  Interkulturni menadžment, koje mi još nisu dostavile sem.radove da to sto pre urade -potsecam da bez sem.rada nema kompletne ocene.
U ovim vanrednim okolnostima, sem.radovi su vase predispitne obaveze (70%)koje se boduju; ko želi veću ocenu, odgovarace uz dodatna pitanja usmeno ili pismeno kada se vidimo u naznačenom terminu.
Sve kolege će prilikom upisa ocene da odgovore usmeno na eliminaciono pitanje: Sta je Interkulturni menadžment?

Za Predmet Osnove menadžmenta/Uvod u biznis/Menadžment:
Ko je odgovarao mailom na pitanja,  takodje je izvršio svoje predispitne obaveze(70%),  a za veću ocenu odgovarace usmeno ili pismeno prilikom vidjenja u terminu mojih konsultacija  (gore navedeno). Svaki kolega će prilikom upisa ocene odgovoriti na pitanje: Sta je menadžment?- opsta definicija.

Verujem da ste dobrog zdravlja i raspoloženja i do skorog vidjenja
Sve najbolje i srdačan pozdrav
Vasa profesorska
Doc.dr Snežana Beric